Welcome to ELIT blog!

Thank you for visiting and even more for subscribing. ELIT is the acronym of Emergent Life Integrated Technologies and I choose it to be the tag of this flow of topics. Please feel free to read and to contribute with comments and short notices sent through "Drop me a line" section in the lateral panel. Enjoy!

De acum înainte împreună

aero1


Salut, din nou!


Mă bucur că am adus la un stadiu de funcționare stabilă site-ul și cele două bloguri.


Prin acestea, pe de o parte concretizez o conversație despre relațiile de afaceri, de finanțare, asigurare și prospectarea aranjamentelor de colaborare științifică și administrativă pe blogul Parteneriate.




O altă conversație, pe de altă parte, despre soluțiile tehnice, proiectele și producția vehiculelor inteligente și a infrastructurii care deservește construcția și exploatarea vehiculelor și dispozitivele aferente se derulează pe blogul Infrastructura ca Serviciu.


Patent1





Iar site-ul conține informații despre ofertele ferme ale seriilor programului Infrastructure as Investment, documentele sistemului de management al ODIG Consultancy&Services LLC, angajamentele de confidențialitate semnate de clienți și parteneri, memorandumurile de înțelegere sau contractele cadru și contractele dedicate ale stagiilor de realizare a subansamblelor și montajelor acestora.


Tiltrot



Contractele dedicate au ca obiect fazele de proiectare, testele și demonstrațiile vehiculelor și dispozitivelor de alimentare și andocare ale acestora.

Convorbirile cu voi, realizate prin secțiunea de mesagerie și prin comentariile aferente postărilor, conduc la medierea contractelor de servicii și producție. Prin aceleași mesaje se creează structura administrativă în cadrul proiectelor, de asemenea se propune și selectează componența echipelor de lucru cu specialiști din rândurile voastre.

Offer2

Caut, prin aceleași mijloace, sponsori și parteneri din domenii conexe. Am în vedere colaboratori din domeniile financiar, amenajări urbane și industriale, transporturi de mare capacitate, materii prime metalice și nemetalice.

aero2

Contribuția fiecăruia dintre voi aduce valoare adăugată în orice variantă!




Comentarii

  1. Postarea este doar o punere de problemă, discuțiile de fond se desfășoară întotdeauna față în față. Pentru o imagine mai clară despre propunerea de domenii și faze de colaborare, te rog să vizitezi și blogul DDIO, la adresa menționată în postare.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit! Mă bucur că te interesează acest subiect. Te rog spune-mi cum îl interpretezi prin prisma experienței tale

Cayley Aerospace Incorporated

Cayley Aerospace Incorporated
Cayley Aerospace Incorporated

Flexsola International Development Company

Flexsola International Development Company
Flexsola International Development Company

IT Hero Technology

IT Hero Technology
IT Hero Technology

SilverPlank Logis

SilverPlank Logis
SilverPlank Logis

Aviation/Aerospace

Railroads

Ports & Harbors

Industrial Vehicles

Romania Military

Postări populare de pe acest blog

Grația lebedei negre

Expert în grupuri de lucru ale Parlamentului European

Profilul sponsorului