Welcome to ELIT blog!

Thank you for visiting and even more for subscribing. ELIT is the acronym of Emergent Life Integrated Technologies and I choose it to be the tag of this flow of topics. Please feel free to read and to contribute with comments and short notices sent through "Drop me a line" section in the lateral panel. Enjoy!

Emergent Life Integrated Technologies©

 




IaSlogo


 Vă salut!

Trecem printr-o perioadă de mare tensiune generată de războiul de proximitate și tehnica de zbor și de luptă întrebuințată. Mă refer la monitorizarea și pilotajul de la distanță al dronelor, avioanele de recunoaștere, alimentare și luptă, precum și la elicopterele de transport și atac.

În astfel de condiții cei mai favorizați sunt acei actori de pe piața aeronautică de producție și piese de schimb care pot oferi imediat aparatura și serviciile cerute de beligeranți. Programele de finanțare urmăresc și susțin acest flux tehnic motivat prin urgența necesității obținerii de rezultate imediate, dar cu efecte pe termen lung.


Dintre proiectele aflate la dispoziția producătorilor de aeronave ușoare, cele mai solicitate în acest moment sunt cele care pot intra în serviciu fără să expună personalul navigabil riscurilor aferente. Totuși, există și o ocazie de diversificare a mijloacelor de zbor și de intervenție operativă pe calea aerului, care au personal la bord.



Offer1


ODIG Investment Consultancy a creat programul Emergent Life Integrated Technologies©, prin care dezvoltă în parteneriat aparate de zbor destinate atât transportului regional, cât și operațiunilor utilitare executabile optimizat cu ajutorul aeronavelor ușoare și ultraușoare, pilotate de la bord.

Stadiul actual al programului Emergent Life Integrated Technologies© este acela al reunirii echipei care să deschidă calea construirii și adaptării aparatelor de zbor de transport și utilitare, pornind de la soluțiile tehnice înregistrate ca patente la nivel mondial. Pentru a selecta cea mai bună formulă de lucru, am creionat un șir de întrebări cu privire la capacitățile și intențiile potențialilor parteneri interesați de oferta noastră.

Cu privire la capitalul necesar înființării, dotării și pornirii proiectării și producției până cel puțin la faza de demonstrație:

- Dețin capital?

- Către ce marjă de costuri se orientează?

- Pot atrage capital?

Pentru armonizarea grupului de cooperare, este util să facă cunoscute domeniile în care doresc să lanseze asocierea, dintre resursele pe care Emergent Life Integrated Technologies© le pune la dispoziție:

- Profilul profesional și de afaceri al partenerilor;

- Modalitatea de contribuție cu capital, personal, facilități tehnice și de marketing;

- Locația în care activează și zona geografică către care tind prin activitatea proprie.

În funcție de țintele proprii, la care dintre temele propuse sunt interesați să participe pentru proiectul de finanțare:

- Motoare, motorizare, subansamble mecanice;

- Avionică, aerodinamică, materiale de construcție, ergonomie;

- Producția de aeronave și constituirea de flote specifice necesare achizitorilor și beneficiarilor;

- Construcții, instalații și dispozitive pentru infrastructură și servicii de producție, exploatare și întreținere.

Pe site-ul  Emergent Life Integrated Technologies© este publicată o schiță de memorandum de înțelegere sau contract cadru de colaborare:

- Care este varianta proprie pentru acordul de cooperare și proiectele de detaliu propuse?

 Propunem ca modul de comunicare să fie concentrat într-un chestionar prezentat pe pagina Emergent Life Integrated Technologies©. Acesta va generează o bază protejată de datele propunerilor de parteneriat. În funcție de stadiul și interesul manifestat pentru domeniile care contribuie la realizarea unui anumit proiect.  

Comentariile și întrebările voastre contribuie la concretizarea în timp util a parteneriatelor dorite.

Comentarii

Aviation/Aerospace

Railroads

Ports & Harbors

Industrial Vehicles

Romania Military

Postări populare de pe acest blog

Grația lebedei negre

Expert în grupuri de lucru ale Parlamentului European

Profilul sponsorului